keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Lukijoiden valinta: Suosikki blogit

Koska Ocan blogi on koirablogi, niin en voi laittaa tähän mitään lifestyleblogeja (tai voisin, mutta en oikeastaan seuraa sellaisia), joten suosikkokoirablogini listattuna muutamilla pienillä perusteilla. Valinta oli vaikea, mutta isoimpana vaikuttajana tähän viiden kolmikkoon olivat mukava kirjoitustyyli ja mielenkiintoiset postaukset. Minua kiinnostaa lukea eniten treenauksesta ja syvällisistä ajatuksista, jotka liittyvät koiramaailmaan. Tietenkin myös oma rotu on lähellä, joka kajastaa tietysti tästä listauksesta hieman läpi. Kuitenkin, on myös muita upeita blogeja joita seuraan, mutta tässä on ehdottomat suosikkini.
 
 
1. With Positive Energy
Ei ole salaisuus, että minä fanitan tätä kolmikkoa kympillä. Pääosassa auspai Kida ja tolleri Tara. Postaukset ovat agility ja tokopainotteisia, mutta minua kiehtoo mukava kirjoitustyyli, sekä samankaltaiset ajatukset koirista. Okei, oma lehmä hieman ojassa, koska tunnen ihmisen ja koiratkin olen nähnyt. Silti, jotenkin läheinen ja mukava ihminen, sekä mahtavat koirat. Mahtava tiimi!

 
2. Sonorian Figaro
Saksanpaimenkoira Kunto on ulkoisesti komea, energinen ja tyylikäs koira. Monipuolinen blogi, jossa nostetaan esille koiraa ja sen harrastuksia. Kivasti myös kaksikielinen, niin tällainen tavan tallaaja amis pystyy kehittämään kielitaitoaan samalla lukemalla käännöksenkin. Kuntoa on kiva seurata, etenkin kun koira on hieno ja juttu toimii muutenkin mainiosti.
 
 
3. Treenailua ja koiramaisia ajatuksia
Lobo-saksanpaimenen emännällä on hyviä ajatuksia ja blogissakin kirjoitellaan paljon aiheesta ja sen vierestä. Suurin syy varmasti siihen, miksi klikkailin itseni tämän blogin lukijaksi on se, että rotutoverilla on heiman samanlaisia ongelmia kuin meilläkin ja ongelmien työstämisestä on aina mielenkiintoinen lukea.
 

4. Rexona - It won't let you down
Saksanpaimenlinjalla jatketaan. Samanlaista asialinjaa, jossa kerrotaan treenaamisesta, kiehtovia, kokonaisuudessaan, ellen muuta sanoisi. Päätähtenä esiintyvä Rex on kaikinpuolin vielä äärimmäisen komeakin koira, joten valittamista ei löydy silläkään saralla.
5. Silmät kiinni seinän läpi vaan
Tämä blogi on uusin tuttavuuteni, mutta lyhyessä ajassa siitä on tullut mielenkiintoinen ja ansaitsee paikkansa tässä. Belggari Pan ja kelpie Rumo ovat valloittaneet sydämeni siinä missä omistajan kirjoitustyylikin ja rehellinen kertominen koirista, niiden erilaisuuksista ja tuollaisesta. Suorastaan kiehtova. Etenkin tämä postaus sai minut ihastumaan lopullisesti. Aivan mahtavaa, yksinkertaisesti.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, näistä löytyi itsellenikin luettavaa! Jos muuten haluat enemmän kommentteja, ota tuo sanatarkistus pois päältä. Hemmetin vaikeita ovat :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Otin sanavahvistuksen nyt pois päältä, mutta jos blogiin alkaa esiintymään bottien spämmiä (mitä sanavahvistus estää) tulee se ehdottomasti takaisin, mutta mukava, että löytyy luettavaa :)

      Poista