sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Kuvaisaa, kerrankin

Jos nyt piristetään blogia kunnon kuvapläjäyksellä, kun on tullut niin asia painotteista tekstiä ja pitäähän meidänkin esitellä uusia varustetamme ja hieman talven riemua. Itken kuitenkin kamerani huonoutta ja sitä, kuin vähänkin hämärässä kaikki kuvat on ihan klshdkd ja epätarkkoja. Kumpa joulupukki toisi uuden kameran, että saisi jotain tasokkaampaakin kehiin. 

Huskyvaljaat saavat koirani näyttämään ihan... Mahtavalta. En tiedä. Rakastan jo nyt noita valjaita enemmän kuin voin kuvailla. Kivan näppärä ja täydellisen sopiva. Käytiin jo eilen heittämässä pieni lenkki hölkällä (tosin, Oca oli sitä mieltä, että nyt mamma JUOSTAAN!). Vielä kunsaisi hankittua itselle kunnon juoksuvyön ja joustoliinan siihen. Kyllä paimen vetää osaa.

Uudet, hienot ja mahtavat heijastinvaljaat. Istuu passelisti päälle ja tykkään. Materialismionnellisuus, ftw <3 Hetken mietin värien välillä, mutta kyllä nuo keltaiset (ja kyllä, ne ovat keltaiset) olivat mielestäni parhat. Vähän lihomisen varaakin löytyy.


Ja ei, se ei ole asioillaan kuvassa, vaan menossa kovaa vauhtia eteenpäin mitä mielenkiintoisemman ilmeen ja hännän asennon kanssa. Hölmö eläin, mutta niin on omistajansakin.




4 kommenttia:

  1. Jopa on suloisia kuvia :D Tykkään erityisesti tuosta luminen kuono ja vähän sellanen "höh? ai sä kuvaat?"-ilme kuvasta :D

    VastaaPoista
  2. Onpas lyhyet noi vetovaljaat Ocalle :D Mutta se on hieno nainen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeastaan, ne on ihan passelit, eli kun taakse lyö painetta (vetää lenkistä tms) niin venyvät sopivaan mittaan. Kun koira seisoo normaalisti ja valjaat pääsevät löystymään, näyttävät ne tietenkin lyhyemmiltä, kuin oikeassa käytössä :)

      Mutta neiti kiittää ja kumartaa erityisen miehekkäästi kehuista :)

      Poista
    2. Joo ajattelinkin että menevät sitten oikealle paikalle :D Meillä vaan on kaikki vetovaljaat myös "Normiasennossa" ilman vetoa melkein häntään asti :D

      Poista