torstai 9. helmikuuta 2012

Kysymyspostaus!

Blogille on kertynyt jo 18 lukijaa, en koskaan olisi uskonut, että tekemisemme saavat näin monta seuraajaa. Kysehän on vain amatööriharrastajan ja pienen paimenen elämästä. Olen miettinyt jo pidempään sitä, että haluan kirjoittaa postauksen lukijoiden kysymyksistä. Joten tuumasta toimeen!

★ Kysymyksiä maan ja taivaan väliltä; niin koiriin kuin minuunkin liittyviä, mieluiten asiallisia. Pidän itselläni oikeuden karsia asiattomat kysymykset pois joukosta.
★ Yksi ihminen saa laittaa niin monta kysymystä kuin ikinä keksiikään!
★ Kysymyksiä on aikaa laitella 16.02 asti, sen jälkeen kokoan postauksen

Plus tämän lisäksi, mikäli vain viitsitte, toivoisin:
★ Linkkejä omiin blogeihinne
★ Mielipidettä ulkoasusta; pitäisikö vaihtaa? millainen värimaailma olisi hyvä?
★ Pitäisikö alkaa julkaista Ocan blogissa jotain tyylillä; kuukauden koirablogi -osiota
★ Millaiset postaukset ovat mieleesi?

Olisi erittäin mukavaa, jos vastaisitte yllä oleviin kysymyksiin, niin saisin hieman osviittaa siitä, mistä lukijat tykkäävät, sillä lisäksi, että kirjoitan blogia harrastuspäiväkirjana, haluan huomioida myös lukijat.

Kiitos kaikille jo etukäteen!

ps. jos jolla kulla on kommentointi nappi hukassa, niin luokaa silmäys postauksen otsikon alle, siellä lukee pinkillä "x kommenttia", linkkiä klikkaamalla pääsee kivasti kommentoimaan!

6 kommenttia:

  1. Minäpäs kysyn, kun tänne eksyin :)

    Miten päädyit sakemanniin? Onko Oca ollut sellainen, kuin odotitkin? Mikä on sen paras piirre?

    VastaaPoista
  2. Ensin vastaukset sinun kysymyksiisi:

    Minusta ulkoasu on tällaisenaan jees. Tummaa taustaa vasten valkoinen on usein liian räikeä väri lukea, joten tämä maantienharmaa on varsin oiva veto.

    Postauksista eniten omaan mieleen ovat pohdiskelevat postaukset, liittyen tietenkin koira-aiheeseen. Sellaiset, jotka saavat itsenikin ajattelemaan. Lisäksi myös ihan normaalit harrastuspostaukset ovat kivoja. Olen niitä ihmisiä, jotka lukevat mieluummin tekstiä kuin katselevat pelkkiä nättejä kuvia, vaikka kuviakin on tietenkin kiva olla aina välillä piristystä tuomassa.

    Kuukauden koirablogi-ajatus on oikein hieno! Itse jään harvoin lukemaan blogeja, mutta kun hyvä sellainen löytyy, niin se tulee yleensä merkittyä kirjanmerkkeihin ja palailtua säännöllisin väliajoin katsomaan, onko juttua tullut lisää sitten viime käynnin.

    Ja kun kysyttiin, oma blogi löytyy osoitteesta www.varisparvi.net/koirat

    Ja sitten niihin kysymyksiin, joihin kaipaisin sinulta vastausta:

    Miksi juuri saksanpaimenkoira? Mitä muita rotuja harkitsit ja mikä sai lopulta luopumaan niiden ajatuksesta? Entä onko sinulla joku muu rotu mielessä, jota joskus haluaisit kenties kokeilla? Miksi juuri se? Ja se ikuisuuskysymys; oletko narttu- vai urosihmisiä, vai kelpaako kumpikin, kunhan koira muuten täyttää kriteerit?

    VastaaPoista
  3. Meidän blogin sä jo tiedätkin :) http://runoxirinabeauceron.blogspot.com/

    Sitten kysymyksiiiSI:

    Itse oon maanläheinen ihminen ja tykkään neutraaleista väreistä. Omaan blogiini silti valitsin myös samantyyppisen mustan perus mallin (tylsää, tiedän)Joten miksei tämäkin. Aika perus, mutta eihän sen kummoinen tarvi ollakkaan. Itselle tärkeitä kuitenkin niin jutut kuin kuvatkin! Ja myös minä oon sitä mieltä, että kuukauden koirablogi voisi olla jymyjuttu, eli huippu :)
    Sitten viimeinen. Itse tykkään myös pohdiskelevista teksteistä, vaikken itse osaakaan sellaisia kirjoittaa. Olen aika herkkä ihminen ja monesti erilaiset kirjoitukset ja vaikka laulunsanat uppoavat tosi kovasti ihon alle. Jostain sellasesta pidän. Tietysti, miksei tuo onnistuisi myös koirablogissa. Rakastan kuvia ja niitä saisikin olla paljon varsinkin kun teilläkin komea kuvattava ja hyviä kuvia ollut jo monesti näytillä. Silti itse tykkään lukea tekstejä, niitähän on myös kiva ihmisten kommentoida. Omat lempparit on tavalliset arkiset jutut ja hauskat kommellukset, MYÖS OMISTAJAN :)

    Muutamia kysymyksiä:

    -Oletko ollut tyytyväinen paimeneesi?
    -Mitä harrastatte?
    -Jos oman koiran rotua ei saa sanoa, mikä on lemppari koirarotusi? (eihän kaikilla oman koiran rotu kyllä ole lemppari, nooo.)
    -Miten ruokit koirasi.
    -Onko mahd. kumppanisi koiraihminen, pitääkö Ocasta, viettääkö sen kanssa aikaa ja panostaako koiraan yhtä paljon taivai minkäverran?

    Hmm. Ei tsit muuta! :)

    VastaaPoista
  4. Kysymyksiä.. (:

    Miksi näyttelylinjainen?

    Mitkä olivat kriteerisi kasvattajaa kohtaan pentua etsiessäsi?

    Hankitko Ocan harrastuskoiraksi tavoitteelliseen harrastamiseen vai vain harrasteluun?

    Mitä mieltä olet saksanpaimenkoirien tulevaisuudesta ja rakenteesta?

    Oletko ollut tyytyväinen Ocaan kokonaisuudessaan, eli oliko se sellainen saksalainen mitä haitkin?

    Jos olet päättänyt tulevaisuudessa hankkia toisen koiran ja mikäli rotu vaihtuu niin minkärotuista olet ajatellut ja miksi?

    Ja minäpäs löydynkin tuolta blogilistasta mitä luet :D

    VastaaPoista
  5. Mitkä ovat Ocan hyvät ja huonot puolet?
    Onko Oca yllättänyt sinut jossain tilanteessa?
    Mikä on Ocan lempi lelu :)?

    ps. Meidän blogi http://jessenelama.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. milloin seuraava koira tulee teille?

    VastaaPoista