lauantai 14. tammikuuta 2012

Rinsessa kasvaa ja kaunistuu!

Onko tämä minun koirani? Joku on ihan selvästi vaihtanut Ocan johonkin timmiin ja kauniin näköiseen eläimeen. Herran jestas, kääpiöni näyttää koiralta. Turkkiakin se kasvattaa pikku hiljaa takaisin päin. Ehkäpä me vielä ollaan jossain välissä kunnossa ja voin ilmoittaa koiruuden Lahti KV:hen.

Ocahan on nyt piirun verran vailla 15kk, ja omaan silmään todella kaunis, tosin, kuka ei nyt omasta koirastaan tykkäisi. Mamman prinsessahan on aina nätein, vaikka monet eivät siitä pidäkään välttämättä.

Neitokaista ei ole ilmoitettu vielä toistaiseksi mihinkään näyttelyihin, mutta luultavimmin Lahti KV ja Aptus ovat listalla. Erkkaria kaavailin johonkin vaihteeseen. Samoin kuvaukset olisi hyvä hoitaa ennen kesää, mikäli vain rahaa irtoaa moiseen hommaan. Muuta ei ole junnulle suunnitelmissa, ahkeraa treenausta, painon keryytä ja lihaskuntoa kohotellaan molemmilla; niin omistajalla kuin koirallakin. Mukavaa tekemistä ja yhdessä oloa, ilmeisesti olemme menossa pitämään pienen treenileirin Katjan & Mokan luona. Samoin treenailemaan olemme menossa pääkaupunkiseudulle Ninan, Laran & Milan kanssa, kuin myös eksymme joskus varmasti Nean & tupla D:n kanssa samoille kentille. Onneksi on tovereita, jotka on valmiina kannustamaan ja auttamaan eteenpäin treenaustamme!

Itse ilman koiraa olen lähdössä ulkoiluttamaan kameraa Lahden ryhmikseen huomenna. Handlaamaan Turku KV:seen ilmeisesti kahta seefferia (tämän tiedon mukaan), joten näyttelyt eivät todellakaan ole minulla tauolla. Samalla pidän silmät auki ja tutkin mielenkiintoisia rotuja, sekä haastattelen ihmisiä, josko meille tulisi 2013 perheenlisäystä karvaisessa muodossa. Mikään kiire pennun hankinnalla ei ole, mutta haaveillahan aina saa. Oca nyt kuitenkin vielä tarvii aikaani ja haluankin kouluttaa sen "valmiiksi" ennen seuraavan koiran saapumista talouteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti