maanantai 6. toukokuuta 2013

18.10.2010 - 6.5.2013

Kaksi ja puoli kaunista vuotta yhdessä vietimme. Nyt tuli aika eron. Vaikka kuinka pikkupaimen oli taistelijaluonne, ei kuitenkaan mielen vahvuus peitonnut fyysistä heikkoutta. Vatsalaukun laajentuma ja kiertymä uusiutui tänään. Päätös oli selvä, paimen pääsee autuaimmille maille, ei lähdetä ronkkimaan, ei avaamaan. Vain rauhallinen lähtö ja sillä selvä.

Niin päättyy myös blogin taru. Kahdesta on enää jäljellä yksi, joten blogin tarkoitus on kuihtunut olemattomiin. Kiitos kaikille, ketkä ovat yhteistä matkaamme auttaneet ja tukeneet, treenikavereille, koiraystäville, tsemppareille. Olen kiitollinen kaikesta tuesta, mitä olen saanut. Samoin Oca.

Koira, joka opetti niin paljon. Suurimpana sen, kuinka hektista elämä on ja miten pitäisi osata nauttia päivä kerrallaan murehtimatta huomista. Kuinka pitäisi osata ottaa vastaan kaikki avoimesti häntä heiluen, mutta tukea niitä kaikista lähimpiä ja rakkaimpia. Se ei koskaan perääntynyt, se seisoi aina rinnalla.

Royal Smile Åcarina
18.10.2010 - 6.5.2013

Maailman paras pikkupaimen

14 kommenttia:

  1. Kolmas itku tälle illalle...
    Otan osaa niin kovin paljon.

    VastaaPoista
  2. Olen todella pahoillani että näin kävi lopulta. Voimia surutyöhön.

    VastaaPoista
  3. Ei voi olla todellista... Otan osaa.

    VastaaPoista
  4. Osanottoni ja voimia suureen suruunne :,(

    VastaaPoista
  5. Kiitos että sain elää bloginne matkassa ja tavata teidät. Lämmin halaus sinulle ja voimaa ♥ Toivottavasti vielä näemme..

    VastaaPoista
  6. Kiitos kaikille osanotoista, ja voimista, kyllä tämä tästä, olihan opettaja maailman paras. Ja jäljelle jäi mahtavia muistoja, paljon uusia ystäviä ja riemukkaampi asenne elämään.

    Niilo ja Jalo, varmasti näemme (: En minä koira piireistä katoa, vaikkei omaa karvakorvaa olekaan. Voin tulla vaikka ruoskimaan teitä treeneihin :DD

    VastaaPoista
  7. Todella harmillista.. elämä antaa, elämä ottaa. :/ Voimia!

    VastaaPoista
  8. Voi kamala, näinkö tässä nyt kävi. Voimia suureen suruun ja isoja märkiä lohtusuukkoja Aidanilta.

    VastaaPoista
  9. Voi Sussu, olen niin pahoillani :'( Paljon voimia sulle, niistä kauniista muistoista ja onnellisista hetkistä sitä voimaa saa sillon kun tuntuu että ei jaksa enää. Tosi kurja juttu tuo vatsalaukun kiertymä, siihen on viime aikoina mennyt monia tuttuja ja tuntemattomia koiria :(

    VastaaPoista