keskiviikko 13. helmikuuta 2013

100. postaus

Uh, se olisi sitten tämän blogin historian sadas postaus. Kovasti koitin miettiä jotain extra erikoista tälle kertaa, mutta en juuri keksinyt. Luvassa on siis tylsä postaus (kai) muutamalla faktalla ja kuvasaastetta tämän aamupäivän lenkistä.

Tänään, 14.40 mennessä blogia on katseltu 4666 kertaa, liekkö jotain epäonnea tuova luku? Toivottavasti ei. Seuraajia meillä on 39 kipaletta, hei, ihan mahtavaa! Olette upeita! Kommentteja, omat vastaukseni mukaan lukien, on tullut 107 kappaletta! VAU! Kommentit ovat kyllä bloggaamisen suola, kiitos niistä piristävistä ja ohjeistavista sanoista, mitä tänne on sadellut! Siinäpä taisi olla ne tärkeimmät faktat. Kohta juhlitaan myös blogin 2v synttäreitä. Okei, koijasin, ne on 20.5 vasta.

Koiramaiseen puoleen takaisin. Ocan kanssa ollaan saatu pohjustettua seisominen jo hyvälle alulle. Se tietää mitä siltä haetaan, eikä se sekoita käskyjäkään toisiinsa - ainakaan vielä. Treenikerrat on pidetty lyhyinä ja naksuteltu korkeintaan kourallinen nameja eri tyyleillä. Kahdesti on koittanut mokoma lähteä hiipimään - mutta murahduksen kanssa olen jättänyt palkkaamati. Hissinä maahanmenoa ollaan myös harjoiteltu ihan vain namiohjauksena, vaikka se on vahva koiralle. Tuleepahan treenattua lihaksia AVO:n kaukoa varten. Eteentulossa ei edistystä. Pitäisi kaivaa se mokoma pinssi ja ryhdistäytyä siinäkin. Jep jep, yleispätevää. Taidanpas päivitellä kalenteriin muutamat suunnitelmissa olevat kokeet. Ja nyt niitä kuvia.










Joo. Yrittäkää ymmärtää. Se on.. Vain... Vähän... Hassu? Taisi aamuruuassa olla heliumia.. Tai jotain muuta. Joo. Ihan sekaisin se oikeasti on.

4 kommenttia:

  1. Haha, aivan ihania kuvia. :D Nyt tiedän mitä teen, kun on huono päivä; tuun tänne katseleen näitä ja heti piristyy. :)

    VastaaPoista
  2. :D Herp derp koira noissa vikoissa kuvissa

    VastaaPoista
  3. Onnea 100. postauksesta! :D Itellä oli kans ajatus tehdä jotain repäsevää siinä kohtaa, mutta en sitten keksiny, että mitä.. :'D

    Oca on kyllä niin mainion näkönen noissa kuvissa. :D Mites teidän koiratanssiura?

    VastaaPoista
  4. photou, mukavaa, että ilmeikäs paimeneni ilahduttaa muidenkin päivää!

    Satuinen, se on...

    Johku, Kiitos kiitos! Meidän koiratanssiura etenee sillä, että ketjutellaan vähän liikkeitä ja opetellaan uutta. Pitäisi alkaa funtsailemaan oikeasti biisiäkin, mutta olen vain pirun huono semmoisessa :|

    VastaaPoista