sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hyvän mielen treenit!

Mitä useammin itseni väsyessä pyrin hyödyntämään treenitilanteet yhdessä hauskanpitoon. Kaivoin tänäänkin normaaliin tapaani treenipannan ja ihkauuden patukan hyllyltä. Nyttemmin olen vakiintunut pihatreenaaja, sillä en kuolemaksenikaan jaksalähteä läheiselle treenikentälle harjoittamaan juttuja, joita voin tehdä kotonakin.

Koska oma väsymykseni saa minut yleensä ärtyneeksi, otin suosiolla rennomman asenteen tämän päivän harjoitteeseen. Pienet pätkät seuruuta, onnistui mainiolla vireellä patukka kainalossa. Kontakti rakoili aavistuksen, mutta se sallittakoon. Mielenvirkistyksenä jalkojen välistä pujottelua, joka tuntuu onnistuvan jo pienessä liikkeessä mainiosti. Riehuessa seiso - maa vaihtoja, ja hienosti pysyi paimen kuin liimattuna aloillaan. Nousi nätisti ja laskeutui nätisti. On se huippu tyty.

Saatiin kommenttia naapurilta hyvästä työskentelystä ja oikeasta palkitsemista. Tosin, toinen naapuri tuli urputtamaan, että "raivolla" lelun kimppuun hyökkäävä paimeneni tulee olemaan vaaraksi koko yhteiskunnalle. Eihän se voi missään nimessä retuuttaa lelua niin pahasti! Voi kyllä, Oca tulee tappamaan jokaisen eläimen ja ihmisen, kuka koskaan uskaltaa koskea minuun.

Kesäisiä kuvia eiliseltä!

kalju, laiha ja ruma


sehän näyttää koiralta
Ocalla on nätti pää, mutta se ei ole vieläkään oppinut poseeraamaan kameralle parhaita puoliaan!

1 kommentti:

  1. Kuulostaa aivan meidän naapureilta.. Voi tsiissus! :-DD

    VastaaPoista