sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lahti KV - tulokset

Lahden kansainvälinen koiranäyttely on siis onnellisesti takana päin. Teinin käytös itse näyttelypaikalla oli upeaa, vaikka häkkiä ei otettukaan mukaan. Rauhoittumispaikan kotiin jättäminen kostautuikin kehässä, missä pikku paimen veti ihan ranttaliksi. Kierrokset kattoon ja eteenpäin. Koirassa ei ollut mitään järkeä, ja menen itse tilanteessa hyvinkin neuvottomaksi. Arvostelukin puhui puolestaan, joten mitään ei jäänyt hampaankoloon tältä osalta.

EH NUK2
"Kehitys vielä melko kesken.Hieman liian kevyt luusto. Femiininen pää. Oikea pigmentti. Hieman vaaleat silmät. Matala säkä. Köyristää selkää seistessä ja liikkeessä. Lyhyt, laskeva lantio. Pehmeät välikämmenet ja käpälät. Aivan liian pyöreä rintakehä. Liikkeet saisivat olla vapaammat." - Mats Lindberg

Selkäänsä koira ei normaalista, vapaassa liikkeessä mielestäni köyristä, tai ainakaan muut eivät ole tästä huomauttaneet. Oca tahtoi päästä helvetin lujaa eteenpäin ja se kostautui mm. liikkeissä. Tuomari oli rehellinen, sekä käsitteli koiraa hyvin. Ocasta löysi kaikki virheet, mitä junnussa on ja olen tyytyväinen loppujen lopuksi tuomioon. Kyllähän se harmittaa, että EH tuli, mutta rehellisellä arvostelulla se tuntuu paremmalta. Eikä EH mikään huono ole.

Nyt joudun enää vain punnitsemaan itseni kanssa ilmoittaisinko Ocan vielä kalliimmilla ilmomaksuilla Aptukseen hakemaan ERIä ja SERTiä, vai keskitynkö suosiolla tokon vääntämiseen. Yhyy, kun en tiedä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti