lauantai 21. huhtikuuta 2012

Tavoitteiden päivittelyä vol 2

Maaliskuun tavoitteet> Yksi treeni koirahäiriössä - Jopa treenattiin koirahäiriössä!
> Kaupunkiin treenaamaan hihnakäytöstä - Tätäkin harjoiteltiin, niin Hämeenlinnan kuin Mikkelinkin mailla!
> Seisominen seuruun yhteydessä - jatkoa - Paketti alkaa olemaan pikku hiljaa kasassa.
> Lihaksia kummallekin! - Koiralla lihaksia, minulla ei.
> Blogiin uusi ulkoasu! - Eipä löytynyt </3

Maaliskuu oli äärettömän onnistunut kuukausi. Päästiin käymään Katjan ja Mokan luona Mikkelissä treenailemassa ja viettämässä aikaa, sekä siedättymässä pikkukoiraan. Petsie-porukalla eksyttiin jopa treeneihin kaupunkiin. Ocalle pojot siitä, että se käyttäytyy superpaljon paremmin nyt, kuin ennen. Tokoiltu ollaan ja nyt alettu vetää pientä hölkkä lenkkiä maan sulamisen vuoksi. Paino on koiralla noussut huimat kaksi kiloa!

Huhtikuulle en enää listaa muita tavoitteita, kun Lahti KV:n onnistumisen. Mielelläänhän me haettaisiin sieltä se viimeinen serti alle kaksivuotiaana, mutta taitaa jäädä hamaan tulevaisuuteen (eli Aptukseen) se sertin metsästys. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä tuomari tykkää prinsessasta.

Anteeksi blogihiljaisuus. Ei vain ole inspiroinut tai jaksanut kiinnostaa päivitellä juttuja. Olen pahoillani kaikille niille 19 ihmiselle, jotka seuraavat meitin blogia. Kysymyspostauskin lojuu arkistoissa muutamaa kysymystä vailla valmiina, mutta yritys hyvä kymmenen on ryhdistäytyä tämän saralla, koska kesä tulee ja mieliala nousee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti