maanantai 17. lokakuuta 2011

Muista aina liikenteessä on moonta vaaraa eessä

Tai ainakin noin jotenkin se tuttu lastenlaulu meni. Noh, allekirjoittaneelle on jäänyt pahoja traumoja ala-asteen laulutunneista, vai miksi niitä nyt kutsuttiinkaan.

Kuten todettu, liikenteessä on monta vaaraa, on päihtyneitä kuljettajia, varomattomia pyöräilijöitä tai muuten vaan puusilmäkuskeja. Etenkin näin syksyisin, kun on pimeää, on vaikea havaita esimerkiksi tienreunassa kävelevää kaksikkoa: koiraa ja omistajaa, ellei kummallakaan ole mitään heijastavaa päällä. Ihan vain oman turvallisuuden vuoksi kannattaa ripustaa se ärsyttävä roikkuvapikkuhely hihaan ja huolehtia, että karvakaverillakin on jotain välkehtivää.

Myös kannattaa muistaa, että metsästyskausi on taas alkanut ja kun siellä metsällä käy niitä höperöjä vanhoja ihmisiä, jotka ampuvat vähintäänkin kaikkea liikkuvaa. Kannattaa siis iskeä metsälenkeille päälle jotain punaista, ettei vahingossa joudu tulituksen keskelle.

Meillä edustetään kivoissa hurtan sinisissä valjaissa ja hihnassa, joissa on heijastavia pintoja, sekä tuli eläimelle hankittua myös huomiohuivi, keltainen sellainen.

Olkaahan varovaisia itse kukin, ja hyvää tulevaa talvea! 

3 kommenttia:

  1. Vitsi se on kasvanut... Siitähän on tullut ihan nainen! On se kaunis <3

    VastaaPoista
  2. Meillä on samalainen huivi Riepulla, mutta oranssina. Tosi hyvin näkyy kyllä joka paikkaan. :) Ja nätti ku mikäki!

    VastaaPoista
  3. Nea, on se <3
    Tossavainen, mä ihastuin tuohon ikihyviksi, oli suunnitelmissä hankkia sellaiset hurtan pinkit heijastinvaljaat, mutta avo töppäsi idean, ei kuulemma pinkkiä meitin neidillä ^^''

    VastaaPoista