sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Tokotokotokotokotoko

Mitä muuta me olemme tehneet? Hieman temppuilleet ja tokottaneet lisää. Koira toimii, mutta ohjaaja tuntuu vetävän aivovammaa ties mistä.

Mutta treeneihin. Seuruun kontakti, kompastuskynnys. Pitää alkaa naksuttelemaan tosi ahkerasti, että sen saa kuntoon. Tajua, kun koira piti hyvin kontaktia nuorempana, mutta nyt alkanut kapinoimaan sitä vastaan. Kontakti rakoilee, tipahtelee ja vammaa muutenkin mielettömästi.


Pohdiskelin tässä, että luoksetulon loppu pitää saada rauhoittumaan ja pohdiskelin, josko opettaisin tuon tulemaanvielä eteenkin, vaikka itse pidän enemmän siitä, että  koira tulee suoraan sivulle. Ocalla vaan tuppaa olemaan liian vauhdikas moinen. No, täytyy vielä punnita noita asioita. Liikkeestä maahan alkaa olemaan jo kunnossa. Seisomistakin otettiin tuossa yksipäivä. Enää pitäisi saada meidän tokoeste kuntoon ja pientä häiriötä tekemiselle, niin alkaisi olemaan paketti kasassa. Päätin, etten tuota enää tälle vuodelle ilmoita kokeeseen. Katsotaan uudestaan 2012 keväällä. Silloin varmaan alkaa kaikki olemaan kunnossa, että voidaan käydä korkkaamassa ALOsta ykkönen suorilta ja siirtyä kesän aikana AVOon.

Ilmoitimpa lapsosen Winneriin ja Voittajaan. Toivotaan että yhtä hyvällä menestyksellä mennään, mitä Heinolassa. Sieltä kun saisi sertin, niin saisi eläin odotalla rauhassa ja kasvaa sitten avoimeen.

sivu

liikkeestä maahan

seuruu, miten se on noin sumea?       

luoksari kivoilla maisemilla!   
Luoksari kuvattuna, hieman liian vauhdikas vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti