keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Tokotreenit


Tänään tuli hieman kuvailtua junnua, harmi ettei saatu treeneistä mitään kuvaa, kun ei ollut kuvaajaa. Päätin sitten ottaa neitokaisesta pari muuten vaan kuvaa, ettei tule ihan alastonta postausta.

Tänään on ollut mielenkiintoinen päivä, on ukkostanu, satanut, tullut rakeita ja paistanut aurinko. Tietenkin juuri treeniaikaan tuli ukkosmyrsky koviten päälle. Ukkonen tuntui vaikuttavan Ocaan siten, että se sähköisti neidin normaalia ystävällisyyttä ja teki tuosta aavistuksen haukkuherkän. Keskittymiskykykin katosi hetkeksi.

Opeteltiin tänään liikkeestä pysähtymistä tokossa. Oca tuntui nappaavan heti mitä haettiin, eikä heittänyt istumaan. Otettiin ensin, että menin koiran edessä ja pysäytettiin siitä, ja sitten seuruusta. Molemmat toimi moitteettomasti. Sitten treenailtiin hieman kohtaamisia ja tutun koiran Oca ohitti mitä mainioimmin, eikä tarvinnut jäädä haistelemaan. Hienosti piti paikkansakin siitä. Lopuksi vielä vauhdikkaat luoksetulot. Pitäisi vain opettaa neitokaista löytämään jarrukin kaiken keskellä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti