perjantai 12. elokuuta 2011

Ocadee on pätevä otus

Koiran kanssa ollaan touhuiltu paljon, vaikka päivityksiä ei olekaan tullut hyvään hetkeen ja se harmittaa mielettömästi, koska haluaisin olla aktiivinen blogin päivittäjä. Samalla mietiskelisin, jos itsekin pykäisin blogin pystyyn ihan vain itselleni.

Mutta sitten koiruuteen. Ollaan tokoiltu enemmän kuin laki sallii. Vedetty pidempää iltatreeniä sisällä ja seuraavana hieman ongelmakohtia, joita olen bongannut.
- Seuruun kontakti
- Seisomaan jäämisen seuruusta
- Eteentulo

Kolme osa-aluetta, joita koira ei hiffaa mitenkään. Paikallaanmakuun aikaa on pidennetty pikkuhiljaa. Ja tuntuu ihan hyvin pysyvän. Tosin, ollaan treenattu nyttemmin vain sisätiloissa, sekä omalla etupihalla, koska no, metsään kun muutettiin, niin ei ole hirveästi häiriötä. Pihalla koitetaan treenata päivällä, jolloin siinä on liikennettä. Alustavasti kaukokäskyjäkin on pohjustettu.

Innostuin myös naksuttelemaan tuolle pari uutta temppua. Pyörimisen, maton auki rullaamisen ja jalkojenvälistä pujottelun, joka on hieman vielä vaiheessa. Pyöriminen toimii hyvin ja koira intoutuukin esittämään sitä useasti. Höpsö eläin.

Kotona on käynyt vieraita myös paljon, niin karvaisia kuin kaksijalkaisiakin. Oca tuppasi pomottamaan itseään pari kuukautta nuorempaa ujoa poikaa, mutta rauhoittui sitten käskystä. Vieraille otus on ollut ystävällinen härvääjä, mutta härväyskin vähentyi, kun viskasin koiran makkariin aina, kun meni omasta mielestäni yli. Fiksu otus, rauhoittui miltei heti.

Sunnuntaina pääsee taas Lahtiporukan kanssa treenailemaan, sikäli mikäli omistaja on vaan vähän kunnossa. Meinaa jalat reistailla oikein urakalla. Ja kun Oca ei meinaa hyväksyä isäntää lenkittäjäksi. Pompottaa mielettömästi, kun toinen ei saa koiraa komentoon. Yrittää liian pehmeästi.

Nyt tuli kuvaton postaus, mutta ehkä sunnuntaina löytyltä treenikuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti